chia mag előnyei, receptek

Chia-mag a természetes súlycsökkentő

2018. október 08. 10:40 - kpeti1989

Mindenki a tökéletes alakra vágyik, azonban lássuk be, ezt nem egyszerű elérni, hiszen ez egy soktényezős folyamat. Vagyis, ami mára már a csapból is folyik az az elengedhetetlen és rendszeres testmozgás, valamint a megfelelő, egészséget is támogató étrend.

És mi az, ami ezekhez a legtöbb esetben hiányzik?

ERŐ és ENERGIAchia-mag-fogyas.jpg

Kezdd apró lépésekben!

A chia-mag egy igazán értékes élelmiszer, amelyet a superfood termékek családjába sorolnak. Számos egészségre gyakorolt pozitív hatása mellett kiváló választás fogyókúra során is. Mit is rejthet magában ez az apró magocska, amivel hatékonyan támogathatóak a súlycsökkentő folyamatok?

Nézd csak!

  • Erő: Az aztékok számára egy fontos összetevője volt a mindennapi étrendnek, hiszen úgy tartották, hogy természetfeletti erőt ad fogyasztójának. A chia név maga is erőt jelent.
  • Alacsony kalória érték, azonban gazdag tápanyag tartalom.
  • Szénhidrát tartalmának közel 90%-át rostok teszik ki, így fogyasztásával telítettség érzet érhető el.
  • Nagyszerű fehérje forrás, amelynek köszönhetően az éhségérzet is csökkenthető.
  • A chia-mag megfelelő fogyasztásával a béltisztítás is elvégezhető, amely folyamat a fogyókúrát is képes segíteni. 

A chia-mag mindennapi fogyasztásával nem csak finomat ehetünk, de a felesleges kilók elleni küzdelem is könnyebbé tehető. Emellett, ami nem egy utolsó szempont betegségek kialakulása is megelőzhető, védhető a szív- és érrendszer egészsége és az öregedési folyamatok is hatékonyan lassíthatóak.

Figyelem!

A chia-mag fogyasztásával sem helyettesíthető az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, valamint a rendszeres mozgás, azonban jelentősen megkönnyíthető.

Fogyj egészséget is támogatva!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chia-mag-elonyei.blog.hu/api/trackback/id/tr7714288631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása